Grappa House ​Denmark
  • Forside
  • Oprindelse
  • Forekomst
  • Fremstilling
  • Kvalitet
  • Typer
  • Sortiment
    • Veneto
    • Friuli
    • Toscana
    • Piemonte
    • Trentino
    • Smagekasse
    • Amaro aperitif / bitterlikør
  • Drinks
  • Ekstra
    • Grappaglas
    • The Grappa Handbook
  • Kontakt og salg
    • Firmagaver
    • Firmagaver med eget logo
    • En gros salg

Drinks


​Grappabaserede cocktails bliver mere og mere populære. Grappabarer, hvor der serveres både ren grappa og cocktails med grappa i, er udbredte i Italien og USA, men også i for eksempel England og Tyskland. 

Nardini cocktails
Destilleriet Nardini har i samarbejde med Dale DeGroff, en berømt mixologist fra New York, udgivet en lille bog, The Grappa Handbook, med opskrifter på grappacocktails. 
Nardini’s grappaer er særdeles velegnede til cocktails på grund af det høje alkoholindhold og den unikke smag. Ikke mindst er Nardini Bianca som følge af dens kontrollerede duft, den oftest benyttede grappatype i listen af cocktails. Bogen vil være til salg her fra hjemmesiden til foråret. I mellemtiden kan vi henvise til Nardini’s Cocktail List.


Picture
Camerino

Ingredienser
  • 35 ml. Nardini Bianca grappa
  • 50 ml friskpresset appelsinsaft
  • 60 ml prosecco
Bland grappa og appelsinsaft i et glas. Hæld over i et champagneglas, tilsæt prosecco og rør forsigtigt.
Jamie Olivers Grappino

Ingredienser
  • 20 ml grappa
  • 15 ml amaretto 
  • 1 espresso
  • 20 ml fløde
  • Revet muskat
Bland grappa, amaretto og espresso i en shaker og hæld over i et glas eller en kop. Hæld langsomt fløde oven i, så det lægger sig i et lag øverst, og pynt med musket.
Picture
Picture
Jamie Olivers grappa med chokolade og frosne vindruer

Ingredienser 
  • 1 flaske afkølet grappa
  • 2-3 klaser druer
  • Mørk chokolade (god kvalitet 70%)

​Læg grappa og druer i fryseren 2-3 timer inden servering. Knæk chokoladen i store stykker og læg på et fad sammen med druer og glas med afkølet grappa.

Powered by Create your own unique website with customizable templates.